Donatie Alarmsysteem !

Rover Beveiliging Elst camera en alarm systeem

Naar aanleiding van de recente inbraak ontstond vanuit het museum de wens voor een geavanceerd beveiligingssysteem. Roland Verborg van Rover Beveiliging in Elst kwam tot dezelfde conclusie en benaderde ons vrijwel op hetzelfde moment met een wel zeer genereus aanbod: een nieuw camera en inbraak systeem die Rover Beveiliging levert.
Nu kunnen we natuurlijk niet veel details los laten over het wat-hoe-waar maar we kunnen rustig stellen dat dit een zeer uitgekiend en professioneel systeem is. Niet alleen qua techniek maar Ronald’s 21 jaar ervaring bij de politie kwam duidelijk naar voren bij het inventariseren van de mogelijkheden. Roland Verborg ging zelfs nog wat verder. Met zijn gedegen kennis van veiligheid hebben we een scan gedaan van het hele gebouw. We gaan nu ook het sleutelplan verbeteren en diverse bouwkundige aanpassingen doen om onze kwetsbare collectie beter te beschermen.

Uiteraard zijn wij heel blij met deze adviezen en systemen. We zullen zelf de bekabeling doen, maar de installatie en afregeling van de apparatuur gebeurt zeer,zeer binnenkort door de technici van Rover Beveiliging.